Η εταιρεία Ambulance Trade, είναι Ελληνική Εταιρεία με σύγχρονη στρατηγική και ανθρώπινο πρόσωπο. Δραστηριοποιείται από το 2011, στον κλάδο της εμπορίας ασθενοφόρων οχημάτων, παρέχοντας με συνέπεια όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την κάλυψη κάθε πιθανής ανάγκης των πελατών της.
Πιο συγκεκριμένα, η Ambulance Trade, αναλαμβάνει πλήρως την Πώληση και Διεκπεραίωση, καινούργιων και μεταχειρισμένων Ασθενοφόρων και Ειδικών Οχημάτων ΑμεΑ, παραδίδοντας στον εκάστοτε πελάτη, ένα έτοιμο όχημα προς χρήση.

Με συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ένα πολυπληθές δίκτυο μόνιμων συνεργατών, αλλά και έναν υπερσύγχρονο στόλο διαθέσιμων οχημάτων, η εταιρεία Ambulance Trade είναι μονόδρομος στην αγορά Ασθενοφόρων και Ειδικών Οχημάτων ΑμεΑ.

Η Δέσμευσή μας

Η δέσμευση του προσωπικού μας στην ειλικρίνεια, την τιμιότητα και την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών, μάς τοποθετεί στην πρώτη θέση των συστάσεων από τους πελάτες, αλλά και τους συνεργάτες μας.
Η προσήλωσή μας στις αξίες μας, η ακεραιότητα και η υπευθυνότητα των ενεργειών μας, η αξιοπιστία, η τιμιότητα και η τεχνογνωσία μας, περιγράφουν την επαγγελματική μας νοοτροπία, σε όλο φάσμα των δραστηριοτήτων μας.

 

Τα Στελέχη μας

Η Ambulance Trade, επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, στον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών, αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των εκπροσώπων μας και των συνεργατών μας.

Τα στελέχη μας, αφουγκράζονται τις ανάγκες κάθε συνεργαζόμενης επιχείρησης και εργάζονται επισταμένα για την προαγωγή των συμφερόντων της. Είναι πλήρως καταρτισμένοι επαγγελματίες με γνώσεις στον κλάδο των Ασθενοφόρων και των ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων για ΑμεΑ.

Μάς εκπροσωπούν επάξια, προστατεύοντας τόσο τους πελάτες που πωλούν το όχημά τους, όσο και τους αγοραστές, προσφέροντάς τους ένα άριστο αυτοκίνητο, με μεγάλη διάρκεια ζωής, σε συμφέρουσα τιμή, με όλες τις απαιτούμενες εγγυήσεις.


Όραμα

Το όραμά μας είναι να παραμένουμε στην κορυφή του κλάδου της εμπορίας Ασθενοφόρων και οχημάτων ΑμεΑ, με την αξιοποίηση σύγχρονων διαδικασιών και φερέγγυων συναλλαγών.
Πιο συγκεκριμένα, επιθυμούμε:

• Να διευκολύνουμε τις συναλλαγές αξιολογώντας και εξισορροπώντας τις προτάσεις των συναλλασσόμενων.
• Να διαθέτουμε την πλέον δίκαιη και αξιοκρατική διαδικασία στην εκτίμηση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
• Να παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον σεβόμενοι ευλαβικά τους πελάτες μας και τους εργαζόμενους μας.
• Να λειτουργούμε με διαφάνεια και ακεραιότητα σε κάθε συνεργασία μας.

Το Όραμα, η Αποστολή και οι Αξίες μας είναι η πυξίδα της εταιρείας που συμβάλλει στην επίτευξη των εταιρικών στόχων και τη βιώσιμη αριστεία, δημιουργώντας αξία για την ίδια την εταιρεία, τους εργαζόμενους, αλλά και για το σύνολο των συνεργατών της.